Stickers draaien om meer dan kleven alleen !

Zelfklevers op maat laten maken, u maakt de keuzes en wij doen de rest!

Zelfklevers op maat

Wanneer u gepersonaliseerde stickers of zelfklevers op maat wil laten maken, moeten we eerst een keuze maken uit het uitgebreide aanbod qua materialen met elk specifieke voordelen. Alle stickers hebben namelijk wel gemeen dat ze zelfklevend zijn en dus makkelijk aan te brengen, maar had u er ook al over nagedacht of ze bijvoorbeeld krasbestendig moeten zijn of gemakkelijk verwijderbaar of net niet eenvoudig te verwijderen?

Als anti-diefstal maatregel zijn de niet-verwijderbare zelfklevers of breekstickers erg interessant. Zo kan u uw producten of materialen beschermen door eenvoudigweg zo’n moeilijk verwijderbare sticker aan te brengen. Ongetwijfeld heeft dit al een sterk ontradend effect en zo bent u gerust dat iedereen weet dat deze materialen enkel aan u toebehoren.

Maar op een evenement van korte duur moeten de stickers dan weer net wél makkelijk te verwijderen zijn. In zo’n geval opteren we voor een zachte lijm die na verwijdering geen lijmresten nalaat. Zo kan u bijvoorbeeld startnummers bij een rally-evenement aanbrengen op de auto’s zonder de lak te beschadigen. Deze makkelijk verwijderbare stickers zijn trouwens ook erg geschikt voor prijsindicatie op producten die u verkoopt, want ze besparen uw klant de ergernis van lelijke lijmresten en onnodig tijdverlies voor het verwijderen van het label.

Zelfs uiterst krasbestendige zelfklevers zijn mogelijk. In dat geval wordt de tekening via de onderzijde gedrukt en kan de print dus niet verdwijnen bij intensieve reiniging, extreme wrijving of zelfs diepe krassen. Een meetlatsticker in een productiehal bijvoorbeeld is zo niet alleen erg praktisch maar ook een duurzame oplossing !

Bij Hippo Screen maken we zelfklevers op maat in functie van de toepassing waarvoor ú de stickers wil gebruiken. Dus adviseren we u welke materialen best geschikt zijn en bespreken we samen welk drukprocedé en aantallen de beste prijskwaliteitverhouding opleveren.

Vertel ons voor welke toepassing u gepersonaliseerde zelfklevers op maat zoekt en wij adviseren u over de mogelijkheden en bezorgen u een gepaste offerte. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!014/96 06 36