Werfborden en immo panelen op maat!

Profiteer van de sterke prijzen van Hippo Screen!

Werfborden op maat

Heeft u werfborden op maat nodig om aan de werfafsluiting te bevestigen? Of immo borden voor de verkoop of verhuur van woningen? Bij Hippo Screen in Mol hebben we er al zoveel gemaakt dat we intussen goed weten waaraan werf- en immo borden moet voldoen om praktisch, gebruiksvriendelijk en duurzaam te zijn.

Voor werfborden met veiligheidsinstructies en pictogrammen zal waarschijnlijk eerder de kostprijs tellen, terwijl bij immo borden vooral een gemakkelijke bevestiging en verwijdering essentieel zijn. Daarom werken we met verschillende materialen zoals polystreen, harde polypropyleenplaten, schuim PVC of zelfs aluminium sandwichpanelen én voorzien we de nodige perforaties of lijmstrips voor de bevestiging.

U kan bovendien kiezen tussen klassieke rechthoekige borden of geplooide platen. Beide zijn ze op korte termijn geproduceerd in zeefdruk of digitale print. En dat kan zelfs al vanaf 1 stuk ! Ook de meest uiteenlopende afmetingen en een kleur of full colour opdruk zijn mogelijk.

Wil u dus de buren en voorbijgangers informeren dat uw bedrijf ook verderop in de straat al een project heeft gerealiseerd met een gepersonaliseerd reclamepaneel of aankondigen dat u er een woning te huur of te koop heeft? Zoek dan niet verder en contacteer drukkerij Hippo Screen voor elk werfbord op maat.

Laat ons weten wat u zoekt en we bezorgen u met plezier een vrijblijvende vergelijkende offerte en een digitale proefdruk, die gratis wordt ontworpen door onze DTP-afdeling. Geen enkele reden dus om het vergelijk met uw huidige leverancier van werfborden en immo panelen met Hippo Screen niet te maken !

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!014/96 06 36