Van originele onderbroek tot gepersonaliseerd fluo vestje…

Laat door Hippo Screen uw textiel bedrukken. Mol is al namelijk al jaren het vast adres voor kwalitatief gepersonaliseerde kledij. 

Textiel bedrukken mol

Leuk toch dat uw klanten meteen weten wie deel uitmaakt van het zaalpersoneel en wie ze dus kunnen aanspreken? Door eenvoudigweg een logo te drukken op hun overhemden of schort zijn ze meteen herkenbaar. Een vakman op de werf met aangepaste bedrijfskleding, dat verkondigt meteen het professioneel imago van uw bedrijf en een zelfde uniform van de jeugdbeweging versterkt meteen het groepsgevoel.

Allemaal redenen om de kleding die u toch zou voorzien voor uw werknemers ook te laten personaliseren. Bij Hippo Screen in Mol kunnen we quasi alle textiel bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of eigen ontwerp. En dat zelfs voor specifieke bedrijfskledij zoals hoge zichtbaarheidskleding of brandvertragende kledij zonder aan de technische kenmerken van de stof en dus de conformiteit aan de wettelijke voorschriften te raken.

Gepersonaliseerde kledij bestellen, is bij Hippo Screen héél makkelijk. U hoeft namelijk enkel de gewenste kledingstukken te selecteren in het ruime aanbod van onze vaste partner Falk Ross via hun website www.falk-ross.eu. Meer niet, want wij bestellen de gewenste referenties meteen voor u door aan ons aantrekkelijk voordeeltarief. We laten de stukken rechtstreeks bij ons afleveren, bezorgen u een digitale proefdruk ter goedkeuring en contacteren u van zodra de bedrukking is aangebracht voor afhaling of thuislevering. Een gemakkelijk en tijdbesparend proces dus waarbij u ook mee geniet van onze kortingen.

Heeft u al eigen kleding? Ook dan kunnen wij nadien nog een nieuwe textielbedrukking of bijvoorbeeld een extra logo aanbrengen. Maar als u de kledij nog niet heeft aangekocht, bevelen we warm aan om toch het assortiment van Falk Ross te ontdekken. We kunnen u deze namelijk niet alleen aan zeer scherpe prijzen leveren, wij zijn ook al jaren overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Textiel bedrukken is een vak apart. Daarom is een gespecialiseerde partner zoals Hippo Screen in Mol inschakelen een verstandige keuze. Blader gerust al eens door het Falk Ross aanbod en contacteer ons voor een vrijblijvend prijsvoorstel voor textiel en bedrukking ! 

Contacteer ons!014/96 06 36