Onze stickers blijven plakken in uw geheugen!

Gepersonaliseerde stickers drukken, Molen omgeving kiezen al jaren voor Hippo Screen!

Stickers drukken mol

Wil u stickers laten drukken? Dan moet u bij Hippo Screen in Mol zijn. Een drukkerij met jarenlange ervaring als het op drukwerk op zelfklevers aankomt.

We kunnen elk ontwerp voor u drukken op zelfklevend materiaal. Veiligheidspictogrammen, een gepersonaliseerde sticker met uw adres en/of logo, alles is mogelijk!

Meer nog! We kunnen  zelfs speciale stickers produceren die bijvoorbeeld erg makkelijk of net bijzonder moeilijk te verwijderen zijn of stickers drukken die uiterst krasbestendig zijn. Zo leveren we altijd zelfklevers die geschikt zijn voor de specifieke toepassing waarvoor u ze wil gebruiken en dus rekening houden met uw gebruiksgemak.

Zelfs uitgesneden muurstickers en fotobehang of zandstraaleffect stickers voor een mat glas look op uw ramen en deuren produceren we regelmatig. Kortom, alles kan en wij zorgen dat het kleeft.

Want van 1 stuk tot enkele duizenden, klein of groot en met 1 of meerdere kleuren, wij kunnen alle stickers drukken. Mol herbergt onze uiterst geëquipeerde drukkerij met verschillende zeefdrukmachines en ook digitale printers die elke bestelling probleemloos en tijdig kunnen verwerken.

Bij Hippo Screen werken we snel en precies als we stickers drukken. Mol is vanaf nu de locatie om in uw GPS op te slaan want de stickers zijn vast sneller klaar dan u denkt. U kan ze komen afhalen in onze winkel maar ook thuislevering is mogelijk. Informeer u daarom naar de mogelijkheden voor verzending.

Benieuwd hoe uw sticker er kan uitzien? Bezorg ons uw ontwerp of instructies en we bezorgen gratis een digitale proefdruk. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!014/96 06 36