Onze digitale printers leveren straf werk!

Bijna alle bedrukkingen zijn mogelijk met digitaal printen. Mol is de locatie om ons eerder werk te bekijken en de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Digitaal printen molDigitaal printen maakt het mogelijk om zelfs in kleine oplages en op zeer grote formaten verschillende materialen aan een betaalbaar tarief te bedrukken. Daarom kiest drukkerij Hippo Screen in Mol er bewust voor om naast de klassieke zeefdruktechnieken ook digitaal printwerk aan te bieden. Zo kunnen we in functie van uw vraag naar drukwerk de voordeligste druktechniek en de beste prijskwaliteitverhouding uitzoeken.

Met digitaal printen kan u prachtige resultaten behalen voor wel heel bijzondere drukprojecten.

Bijvoorbeeld foto’s op canvas. Een origineel en vooral persoonlijke toets voor uw interieur maar ook erg leuk om cadeau te geven. Of zelfklevend satijn waarop we foto’s of ontwerpen drukken om als fotobehang of uitgesneden muursticker te gebruiken. Ook een decoratief element dat nooit misstaat in een showroom, winkel of in de kinderkamer.

Ook reclamestickers op auto’s zijn een goed voorbeeld van hoe digitaal printen zelfs in kleinere oplages efficiënt toegepast kan worden. Bij Hippo Screen kan u een reclamesticker laten maken voor uw bedrijfswagen en die meteen laten plaatsen of verkiest u misschien een magneetbord om op de auto te bevestigen? Want ook magneetborden kunnen we voor u maken.

Digitaal printen heeft ook erg praktische voordelen.

Met een zandstraal effect folie kan u uw ramen en deuren bekleven en zo krassen verbergen, de inkijk beperken en toch nog licht doorlaten. Dit mat glas effect vormt een goed alternatief voor glasgordijnen of voor een kostelijke vervanging van een beschadigde glazen deur.

En ook de meshdoeken voor bouwhekken zijn zo’n praktisch item. Door de mesh structuur is de stof winddoorlaten en gaat ze dus niet vliegen bij hevige wind. Digitaal printen maakt het mogelijk op deze doeken uw publiciteit te plaatsen zonder afbreuk te doen aan de structuur van de stof. Bij Hippo Screen kan u deze doeken trouwens op de standaardafmetingen van Heras® bouwhekken bestellen of in kleiner formaat voor bijvoorbeeld publiciteit rond het sportterrein.  En ook klassieke spandoeken in flexibele plastic zijn een product dat we regelmatig maken.

Hippo Screen kan allerlei items bedrukken met digitaal printen. Mol is de locatie voor onze showroom waar we u alvast enkele voorbeelden kunnen laten zien van eerder werk. Aarzel dus niet en contacteer ons!

Contacteer ons!014/96 06 36